Mallinnus

Jotta larppikokemus olisi kaikille miellyttävä, pelissä käytetään seuraavia mallinnuksia. Muistakaa kuitenkin noudattaa aina toisen rajoja.

Väkivalta- ja taistelutilanteet

Taistelut käydään hidastetusti läpi lateksiasein ja toisia turhaan satuttamatta.


Hahmoilla on taistelutasot. Tasot ovat välillä 1 ja 5.

1= Ei osaa taistella, korkeintaan hieman huitoa auttavasti aseella.

2=Itseoppinut tai hyvin vähäistä koulutusta saanut.

3=Sotilaskoulutuksen saanut.

4=Kokenut sotilas/Kapteeni-tasoinen

5=Eliittisotilas/Kenraali-tasoinen


Kaksi alemman tason taistelijaa vastaa yhtä korkeampaa eli kaksi tason 1 taistelijaa vastaa tason 2 taistelijaa, kaksi tason 2 vastaa tason 3 taistelijaa jne. Eli tästä johtaen neljä tason 1 tyyppiä vastaisi tason 3 heppua.

Jos taistelutaso on sama, ratkaistaan se pelaajien kesken esim. KPS:llä. Luokaa draamaa, se on aina kivempaa! Kidutus ja nöyryytys on myös mukavampi ratkaisu kuin välitön tappo. Pelissä on myös parantamiseen kykeneviä maageja.


Romanttiset tilanteet
Halaukset, kädestä pitämiset ja silittelyt voitaneen hoitaa ihan mallintamatta. Suudelmat voidaan tarvittaessa mallintaa hieromalla neniä kevyesti yhteen. Oikeasti saa toki myös suudella, mutta varmistakaa että se sopii myös vastapelaajalle. Seksiä mallinnetaan siten, kuin pelaajat keskenään sopivat (kuitenkin vaatteet päällä). Kunnioittakaa toista pelaajaa ja muistakaa turvasana!

Verenjuonti
Pelissä on vampyyrihahmoja ja vampyyreille verenjuonti on elinehto. Verenjuonnin voi mallintaa asettamalla käden kaulan (tai käsivarren tai mistä ikinä verta haluaakaan juoda) ja suun väliin. Veren juominen on uhrille niin tuskallista, ettei tämä kykene edes huutamaan tai taistelemaan vastaan.
Jos vampyyri haluaa muuttaa ihmisen vampyyriksi, tämän tulee tietoisesti imeä tästä kaikki veri pois ja sitten juottaa tälle omaansa.

Kielet
Ihmisiä lukuunottamatta kaikilla roduilla on omat kielensä. Yleiskieltä, jota kaikki ihmiset mukaan lukien puhuvat, propataan suomenkielellä ja muita kieliä englannilla.

Magia

Jotkut hahmot osaavat magiaa. Kaikki magia toimii peliohjeella ja maagien pelaajat tietävät kuinka nämä tulee esittää. Seuraavaksi listaan muutamia loitsuja, joita voi hyvinkin pelissä tavata.


Dominointi

Toimii peliohjeella: "Peliohje: Dominointi." jonka jälkeen dominoija esittää käskyn mitä haluaa dominoitavan tekevän. Dominoitu henkilö suorittaa teon, ei muista jälkeenpäin tekoaan ja sen jälkeen palaa normaaliksi. Dominointi ei kuitenkaan toimi, jos kohde on immuuni, käsky on itsetuhoinen tai kohteen moraalia vastaan täysin. Jos kohde kykenee vastustamaan mielenhallintamagiaa, dominointi lievenee ehdotukseksi.


Ehdotus

Dominoinnin lievempi versio. Toimii peliohjeella "Peliohje: Ehdotus" ja sen jälkeen ehdotus siitä, mitä haluaa kohteen tekevän. Kohde kokee, että ehdotus kuulostaa hyvältä. Esimerkiksi: "Peliohje: Ehdotus. Ehkä sinun kannattaisi käydä haukkaamassa happea." Ei toimi, jos kohde on immuuni mielenhallintamagialle tai kykenee vastustamaan sitä. Ei myöskään toimi käskyn tavoin.