Vaatetus

Tässä muutamia rotukohtaisia ohjeistuksia:

Vampyyrit
Eivät tunne käsitettä "ylipukeutuminen". Vampyyrit ovat hyvin tietoisiaan valta-asemastaan ja antavat sen näkyä. Kalliit materiaalit, korut ja näyttävät kirjailut ovat normaaleja, varsinkin näin juhlatilaisuudessa. Pääväreinä ovat musta ja muut tummanpuhuvat värit kuten tummanpunainen, -sininen, -violetti yms.

Haltiat
Noudattavat pitkälti perinteisestä fantasiahaltia-tyyliä. Kangasvalinnat ovat kevyitä, värit maanläheisiä (vihreän ja ruskean eri sävyt) ja juhlapukeutuminen näyttävää. Sekä miehet että naiset voivat käyttää pitkiä helmoja, mutta sotilaille housut ovat normaali osa juhla-asua. Haltioilla on suipot korvat, yleensä melko lyhyet, mutta myös pitkiä suippokorvia on olemassa. Nämä ovat harvinaisia ja niitä pidetään haltioiden keskuudessa kauniina.

Kääpiöt
Kääpiöille tärkeintä vaatetuksessa on kestävyys ja mukavuus. He eivät lajittele vaatteita käyttötarkoituksen mukaan, vaan tärkeää on pystyä käyttämään samoja vaatteita niin töitä tehdessä, nukkuessa kuin taistellessakin.

Ihmiset
Nuorimpana rotuna ihmiset ovat ottaneet paljon vaikutteita muista valtaroduista. Heille on kääpiöiden tavoin tärkeää, että vaatteet ovat käytännölliset, mutta juhlatilaisuuksissa he panostavat mielellään pukeutumiseensa.

Nämä ovat tosin vain ohjenuoria ja näitä saa soveltaa hahmokohtaisesti. Kiellettyjä pelissä ovat kuitenkin:
- moderni maastokuvio
- tuulipukukankaat, farkku, PVC ja vastaavat moderninnäköiset materiaalit

Pelinjohtoa saa kiusata kysymyksillä, jos ja kun sellaisia ilmenee.

Aseet

Pelissä hyväksyttäviä aseita ovat lateksiset miekat, tikarit, kirveet yms. lyömäaseet sekä muoviset teatteripuukot. Aseiden tulee olla ehjiä ja turvallisia käyttää ja ne täytyy hyväksyttää pelinjohdolla ennen pelin alkua. Metalli- ja puuaseet (poislukien puiset kävelysauvat) ovat pelissä kiellettyjä! Pelimaailmassa ei myöskään ole ampuma-aseita.